Nieuwe webshop starten?

Een nieuwe webshop

Al een poosje zat ik te broeden of ik de bestaande webshop animare trendstyle / modeaccessoires moest uitbreiden met meer producten. Heel graag wilde ik er iets voor kinderen bij. Bij de groothandel waar ik regelmatig kom hadden ze rekken vol met leuke haar knipjes en haar elastiekjes. Dat leek me wel wat. Maar de twijfel sloeg toe. Moest ik dit er wel bij zetten op de website?

Uiteindelijk heb ik na de vakantie in overleg met manlief besloten om voor kinderen een hele nieuwe webshop te maken. Hoe je dat doet, zelf een webshop starten? In de komende weken lees je hier mijn ervaringen bij de realisatie van mijn nieuwe webshop.

Manlief bouwt de webshop voor me en de rest kan ik, door ervaring wijs geworden, inmiddels zelf.
Maar ja…dan zijn alleen wat haar accessoires natuurlijk wel een beetje weinig.

Op zoek dus naar groothandels waar ik leuke kinder accessoires kan inkopen. Dat viel dus nog niet mee. Mijn hersenen werkten deze weken op volle toeren en zo bedacht ik dat ik originele, unieke producten in de webshop wilde, die nergens anders te krijgen zijn. Een grote uitdaging dus.

Lees de komende weken op mijn blog wat er allemaal bij komt kijken voordat je iets kan gaan verkopen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *